Hva skal du pakke til ferien?

 

 

 

FERIE

Reise
Reise

 

 

 

                BAGASJE

De fleste av oss elsker å feriere, men en utfordring dukker stadig opp: hva skal du pakke til ferien? Hva skal du fylle kofferten med, hva må du ha med, hva ønsker du å ha med og er det nok plass? I denne artikkelen gir vi deg våre beste tips til å pakke kofferten smart og enkelt. Med en effektiv pakking av koffert sparer du i tillegg mye tid før du skal reise.

Stresser du med å pakke til ferien? Pust inn og ta det helt med ro, for nå får du unike tips til å pakke kofferten og hvordan du pakker smart.

Pakk til ferien smart og enkelt

Pakk smart er et enkelt, men grunnleggende tips til alle som skal pakke reisekofferten. Det viktigste er at du pakker etter hvor du skal reise og hva du skal gjøre. Skal du feriere på stranden eller skal du på fottur i regnskogen? Skal du ligge på stranden trenger du en fin badedrakt og en god bok, men skal du på fotturer må du ha med gode sko og treningstøy. Et godt råd er at du skriver ned en liste over alt du må ha med, som pass og reisedokumenter, og alt du ønsker å ha med.

Før du begynner å pakke alt ned i kofferten bør du legge det ut først. Da får du en bedre oversikt over hvor mye du ønsker å pakke til ferien din. Deretter kan du gå gjennom alle klærne og skoene du ønsker å ta med og stille deg kritisk til om det er nødvendig at du pakker med alt sammen. Kommer du til å få bruk for alle skoene? De aller fleste av oss pakker med seg altfor mye til ferien. Derfor lønner det seg å legge bort en del av plaggene du ønsket å ha med. Slik får du maks plass i kofferten, og den ekstra plassen kommer godt med hvis du skal på shopping eller ta med deg hjem suvenirer. Med disse tipsene vil det å pakke til ferien bli stressfritt og enkelt, kanskje også litt gøy?

Reise

Om bord på flyet

Om bord på flyet lønner det seg å med en håndbagasje, men hvordan pakke håndbagasje? Håndbagasjen du skal ha med på flyet kan ikke være stor, men pakker du smart får du en del ting med deg. Verdisaker som lommebok, mobil, pass og flybilletter skal alltid være med i håndbagasjen. Har du et lite kamera er det lurt å ha i baggen eller vesken også. Skal du jobbe om bord på flyet har du lov til å ta med deg PC-en din.

Andre ting som kan være både fint og nyttig å ha med i håndbagasjen er tyggegummi eller noe annet å tygge på. Flyturen kan ofte føles ganske lang og det er det lurt å ha med seg en bok, magasiner eller for eksempel et lite strikkeprosjekt som kan få tiden til å gå. Det kan ofte være litt kjølig på flyet, så et godt tips er å ta med en tynn genser i håndbagasjen.

Dette er enkle pakketips til ferien i f.eks. Puglia, som hjelper deg med å pakke smartere, enklere og mer effektivt når du skal reise. Det å pakke til ferien kan føles ganske stressende, men med disse hyllene kan du legge stresset på hylla og la den gode feriefølelsen komme.

God tur!